PROVEN WAY UNTUK TIKTOK LIVE

Sales student saya setiap hari
RM500 - RM1K!

"..Sales sebulan hampir RM6k dengan buat live di tiktok sahaja"

"..Sehari berjaya kaut 35 order dari live tiktok.."

"..Setiap kali live pasti ada sales berdesup masuk .."

"..40 orders sehari masuk tanpa malu"

"..Tak perlu fyp pon boleh jana sales RM500 sehari.."

"..Sales ada hari naik, ada turun, tapi wajib atas RM500.."

Saya tahu anda alami masalah ni...

Iklan dah banyak, nak dapat 1 sale punya lah susah.

Bila sale dah sendu, trylah buat marketing berbayar. Last2 rugi memanjang.

Tengok orang buat tiktok macam masyuk, bila try buat sendiri hmm kelaut.

Result lepas dapatkan modul ini..

"..Sales sebulan hampir RM30k dengan buat live di tiktok sahaja"

"..Sehari berjaya jana sales RM3.6K, Produk mahal pon masih laju di tiktok.."

"..Sale masuk setiap minit macam air, Alhamdulillah.."

INI ADALAH MODUL YANG ANDA CARI SELAMA NI

Memperkenalkan

TikTok Live Mastery, sesuai untuk semua (usahawan newbie, intermediate, shark dalam market) untuk jana pendapatan di TikTok Live.

TikTok Live Mastery

STEP BY STEP HASILKAN 5 ANGKA DENGAN TIKTOK LIVE

Yang Bestnya..

Boleh access vidoe bila-bila masa tanpa cas

Apa-apa soalan boleh tanya bila-bila masa

SETIAP PEMBELIAN AKAN DAPAT INI:

Modul 1: Checklist Tiktok Live Setup (RM569)

Complete checklist asas sebelum memulakan tiktok live. Ini memastikan supaya anda ready dan tidak terlepas “minor” issue semasa live.

Modul 2: Tiktok Content Calendar (RM129)

Anda dapat access semua rakaman kelas secara lifetime. Boleh tengok bila-bila masa di mana jua.

Modul 3: Slide Presentation (RM89)

Anda akan dapat slide daripada kami sebagai rujukan.

Sila dapatkan segera, sebelum promosi ditutup!

Offer ini bakal ditutup bila bila masa..

Tiktok Pro

RM

399

*Harga asal RM2499, Promosi 299 shj

Tiktok Premium

RM

499

*Harga asal RM3899, Promosi 499 shj

Tiktok Ultimate

RM

1497

*Harga asal RM5099, Promosi 1497 shj

Akses Lifetime sekali bayar

Dapat Akses terus serta merta, dan boleh akses Lifetime

Money Back Guarantee

Jangan risau! Kami akan pulangkan wang anda jika anda tak puas hati dengan produk kami.

Harga
Yang Berpatutan

Bersaiz besar 60ml yang boleh digunakan sehingga 2 hingga 3 bulan penggunaan serta multifungsi

Mastery Success Sdn Bhd (1305706-T)

13A, Jalan Universiti 6, Taman Universiti, Parit Raja, 86400, Batu Pahat, Johor.

Disclaimer: TikTok is a Registered Trademark of TikTok.com. Google is a Registered Trademark of Google.com. Facebook or FB is a Registered Trademark of Facebook.com. Mastery Success Sdn Bhd is not affiliated with TikTok.com, Google.com & Facebook.com in any way, nor does they sponsor or approve any of products. All trademarks mentioned here are copyrighted by their respective owners

Terms & Conditions: All access can be given in our private Membership System. Please login and check your email once you made your payment.

Privacy Policy: We use Google AdWords Remarketing, Facebook Ads Remarketing & TikTok Ads Remarketing to advertise this website across the Internet. All Ads Remarketing will display relevant ads tailored to you based on what parts of this website you have viewed by placing a cookie on your machine. This cookie does not in anyway identify you or give access to your computer. The cookie is used to say “This person visited this page, so show them ads relating to that page.” Ads Remarketing allows us to tailor our marketing to better suit your needs and only display ads that are relevant to you. If you do not wish to participate in our Ads Remarketing, you can opt out by visiting Ads Preferences Manager.

Refund Policy: Refund can be requested within 7 days after purchase if customer are not happy & satisfied with our product.

©️ Copyright 2022. Mastery Success Sdn Bhd. All Rights Reserved.